Az alma

A következő írást a facebookon találtuk, gondoltuk, ez megosztást érdemel a hölgy rovatban. Bridget Conway írása. A napokban több ismerősömmel folytattam elég komoly beszélgetéseket, olyan kapcsolatok mennek tönkre, ahol 2-3 éves kisgyermekek vannak. Rengeteg anya marad egyedül, mert apa finoman fogalmazva félrejárkál, családot alapít a szeretővel. Hogy ez véletlen vagy szándékos, ezt csak ők tudják, különböző társkereső appokon vannak fent és azt hiszik, mindenki számára láthatatlanok. Hát nem!

Kedves hölgyek és urak! Nem szeretném elvenni Timi kenyerét, de ez a cikk az ő rovatába illett. Most szólok, hogy humorérzék megléte, kötelező! Egy kis prezentáció a hölgyek és urak közötti különbségek kimutatására. Persze nem tudományos, inkább tapasztalati alapon. Nem is rabolom az időtöket, jöjjön aminek jönnie kell!

Épp azt olvastam, hogy a feltételezések ölik meg a kapcsolatokat. Vérszemet kaptam, mondhatni elhomályosodott a tekintetem is, hisz misem tesz boldogabbá, mint egy olyan témát a tollam hegyére tűzni, ami cseppet sem légből kapott. Hölgyeim itt az idő, tartsunk egy kis önismereti tréninget.

Párkapcsolati témában kéne valamit végre papírra vetnem - csakhogy teljes legyen a repertoár -, töröm is a kis buksimat éppen csak a nyakam nem az igyekezettől, de csak nem jut eszembe egy épkézláb gondolat sem a témával kapcsolatban, amire hirtelen felindulásból érdemesnek tartanám, hogy pazaroljam a virtuális nyomdafestéket.