Ismét szemezgettünk, most egy olyan cikket hozok, amely a 40 feletti hölgyeket érinti. Annyit szeretnék kérni, hogy kommentben - a facebook oldalunkon - osszák meg velünk személyes élményeiket, ha volt ilyen. A cikk az anyaHajó weboldalról származik, és ha tetszett a cikk, kérlek látogasd meg az oldalt és nyomj egy like-ot nekik. A cikket a szerző engedélyével tettem fel a (H)írmorzsák oldalára. Kritikus cikk és hangvétel Magyarországról, Rindt Kata tollából.

Amikor az írországi nők egy bizonyos életkort elérnek, egy nagyon fontos levelet fognak találni a postafiókban - egy meghívást az első kenetvételre.
A CervicalCheck program 25 és 60 év között ingyenes szűrést kínál, és a fiatalabb nők idegesek vagy kényelmetlenül érezhetik magukat, a szakértők mégis arra kérik a nőket, hogy rendszeresen végeztessék el, ahogy 25 éves kort betöltik. Beszéltünk Dr. Gráinne Flannelly, a CervicalCheck klinikai igazgatójával, arról, hogy mit várhattok el az első kenetvételedtől.

Elvárásaink, elképzeléseink gyakran nagyon félrevezetnek bennünket. Van, hogy azt gondoljuk, a méret valójában lényeges és aztán a végén meg kirendül, hogy határozottan nem. Vagy mégis? Ennek járjunk utána. Persze érdemes lenne az elején még azt is leszögezni, hogy minek a mérete. Mi másról lehetne, szó hölgyeim és nem utolsó sorban uraim, mint a nőiesség egyik legfontosabb szimbólumáról, a mellekről.

A skót férfiak többször hordanak szoknyát (Kilt), mint a nők. Na jó, ez nem egy kutatás eredménye, csak én érzem így. Szomorúan konstatálom, hogy mi nők, nagyon leszoktunk a szoknya viseléséről. Már csak alkalmakkor öltjük magunkra ezt az amúgy nőiességünket kihangsúlyozni hivatott ruhadarabot.   

More Articles ...

Page 1 of 2