Orbán Viktor március 15-i beszéde

Öreg Migráncs
Typography

Há’ ne mááá!!!
Há’ milyen beszéd volt má’ ez???

Orbán nem néz se HírTV-ét, se EchoTV-ét, nem olvas Magyar Időket és 888-at??? Hova ez a visszafogottság, kérem??? Pont most, mikor arról van itt szó, hogy leszünk-e, vagy sem!!! Hogy Párizs, London és Bécs után elsodor-e minket is a Brüsszelből irányított soroshorda, vagy a mi asszonyaink fogják teleszülni a Kárpát-medencét??? Há’ hiába mártja szarba naponta jótollát a magyar Gajdics Ottó??? A Bayer, a Bencsik fivérek, Huth Gergely és az Apáti(a) Bence csak a habokra pörög, mint kódis farkán a cserebogár???

A kormánypropaganda-gépezethez képest a csuti Góré ma kimondottan jó modorú, félig már EU-konform, olyan igazi szemi-úriember volt. Csak egyetlen egyszer mondta, hogy „Brüsszel”. A „birodalom” szó is csak pontosan háromszor hangzott el. Teljesen el vagyok vagyok ájulva! A „mingránsáradat” szóösszetétel is csupán egyetlen egyszer szerepelt, akkor is csak úgy, hogy megállítottuk azt a kerítéssel Magyarország déli határánál. Ez, lássuk be, pontosan így még igaz is. A határnál. Igaz, hogy itt és most nem részletezett mellékesnek éppen nem mondható egyéb körülmények miatt megállt az már a határtól délebbre is, de ma mégiscsak magunkat ünnepeljük!
Há’nem, vagymijafasz?

Rögtön az elején rútul belaffantott a vendég ánuszába egészen fel a manduláig, ha már volt egyvalaki Európában, aki ha visszafogottan is, de legalább a dicsőséges közös múltról és a régió (!!!) felemelkedéséről hajlandó volt vele közösen vizionálni. Tekintettel arra, hogy 30 éves kemény munkával sikerült akkorát fejlődnünk, hogy az akkor még csóró lengyeleknek lassan már a valagáig sem érünk fel, hogy kinyalhassuk, szerintem ez a minimum.
No meg, szeretjük a szabadságot, meg keresztények is vagyunk, meg úgy ám-blokk nagyon-nagyon faszántosak. Alattunk az országút, felettünk az ég meg az Isten, Pataky Attis se tudod volna szebb melódiát kicsikarni még a Dinnyés-bobdylen Józsi viharvert gitárjából sem.
Egyetlen szó sem esett viszont a csuklyás brüsszeli migránspárti erőkről, akik Soros pénzére az EP kazamatáiban keresztény szüzek vérével írják a Bizottságnak titkos tervüket arról, hogy muszlim migránsok tízmillióival árasszák el szent hazánkat azért, hogy elvegyék identitásunkat, kultúránkat, asszonyainkat, és Trianonban megtizedelt vizeinket és hegyeinket.

Komolyan mondom, aggódom a Főnökért! Lehet, hogy ez a Manfréd gyerek mégiscsak feldobta őt az asztal tetejére a miniszterelnöki hivatal ovulációs szobájában? Leszorította a fejét a családvédelmi program lapjaira, letépte róla a 2Rule-os sport-alsót, és egy debreceni BMW főtengellyel úgy meggyalázta szegényt, hogy a végén még sosem fogjuk megtudni, hogy mire készül Brüsszel.