A szépség neve: Anis al Doleh

A szépség új formája: Anis al Doleh

Egyetemes történelem
Typography

A héten már borzoltam a kedélyeket egy képpel, amely Anis al Doleh mutatta.Sokan nem hitték el, hogy ő nő. Pedig az iráni hercegnő, Anis al Doleh-nek 145 hardcore rajongója volt, amiből 13 öngyilkos lett, mert kikosarazta őket a hercegnő. Azt már meg sem említem, hogy háremhölgy is volt.

Hogy mennyire kelendő volt a szépségével ellentétben, jól mutatja a kép is alább, ahol a jobb oldalon a kisfiúval ül. A saját kisfia, mégpedig egyenesen a perzsa Sah-tól! A perzsa Sah-nak, Nasredin-nek 84 felesége volt és majd 50 évig ült a trónon, amíg meggyilkolták. Ezzel ő volt a legtöbb ideig uralkodó Sah Perzsia történetében.

A leírások szerint a hölgy igen szőrös volt, bajsza volt, hosszú egybeérő szemöldöke, előnytelen teste már csak a hab a volt tortán. A sah valamiért mégis hozzá ragaszkodott, pedig világlátott emberke volt. Lásd míly büszkén pózol!

Lehet én vagyok elkényeztetve, de innentől az Ezeregy éjszaka meséire is másképpen fogok nézni. Amikor arról beszélünk, mi is a szép, tutira nem ő fog eszünkbe jutni. Férfi társaim, véleményeket a facebook oldalamon várom. A lenti videó picit több betekintést ígér majd, de csak saját felelősségre!