A csoportmérkőzéseket követően, június 30-tól már egyenes kieséses rendszerben folytatódik az oroszországi futball világbajnokság. Itt már minden egyetlen mérkőzésen dől el, s hogy fokozzuk az izgalmakat, elindítjuk GÓLTOTÓ játékunkat. A részvételi szabályzat a cikk végén található! 

Készülhetnek a futballrajongók, hiszen több, mint egy hónapon keresztül kísérhetik figyelemmel az Oroszországban zajló küzdelmeket. Nagy örömünkre lesznek olyan napok, amikor négy mérkőzést is láthatunk. Böngésszétek hát az alábbi részletes programot, hogy a szabadidőtöket és - ha lehetőségeitek engedik -, akkor a munkaidő beosztásotokat ehhez tudjátok igazítani!

Magyar idő szerint február 5-én hajnali fél 1-től Minnesotában megrendezik az Egyesült Államok legjobban várt idei sporteseményét, az 52. Super Bowlt. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjében a 2004-es idényhez hasonlóan a New England Patriots és a Philadelphia Eagles csap össze.

Csúcsra ért a phjongcshangi téli olimpián a férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó 5000 méteren. A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Knoch Viktor összetételű négyes ugyanis Magyarország első téli olimpiai aranyát nyerte, nem akármilyen hajrával. 

More Articles ...