Pénteken - azaz ma - megkezdődnek a második körös küzdelmek a londoni PDC darts-világbajnokságon, és rögtön hat mérkőzést rendeznek. Újra lesz délutáni szakasz is, tehát már 14 óra magasságában érdemes a tv-képernyők elé ülni. Pénteken az esti felvonásba kerültek az ászok, de az igazán megjósolhatatlan derbikre déluán kerül sor.

Október végén zajlott Írországban, Dublinban a XV. Fit-Kid Európa Kupa, ahol több magyar versenyző is megmérettette magát. A Csongrádi Fitness SE versenyzője, Ötvös Fanni korosztályában European Open győztes lett, a szentesi Victoria Fitness SE színeiben versenyző Kozma Betti szintén korosztályának Open kupagyőztese lett, a másik Victoriás Bartók Ancsa pedig Open 2. helyezéssel térhetett haza Írországból. Bede Réka pedig megszerezte második Európa-bajnoki címét, maga mögé utasítva a kontinens legjobbjait. Csapatban aranyérmet szerzett a Fitvilág egyesület Jungle kiscsapata is (Győrfi-Tóth Emese, Ralovich Milla, Sándor Kira).

A PDC nyilvánosságra hozta a december 14-én kezdődő darts világbajnokság pontos menetrendjét. A címvédő Michael van Gerwen már az első nap tábla elé lép, majd egy-egy nappal később Phil Taylor és Gary Anderson is bemutatkozik. Íme, a teljes program az nso.hu alapján.

More Articles ...