Top Stories

Az ír labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a sikertelenül megvívott világbajnoki pótselejtező mérkőzéseket követően azzal került be a hírekbe, hogy esetleg Angliában dolgozik majd tovább.

Egy picit átvenném Győző területét, hogy beszámoljak egy a hétvégén lezajlott darts versenyről, amelyen több ír versenyző is részt vett.

Az ír futball fanatikusai számára - az izgalmakat tekintve - nem is lehetett volna jobb a világbajnoki pótselejtező mérkőzések sorrendje, hiszen a sorban az utolsót játsszák. A Dánia elleni, idegenbeli mérkőzésre a Ryanair és az Aer Lingus is indított gépeket, hogy minél többen szurkolhassanak a csapatnak.

Milyen volt az 1., a 100., az 500., a 750., és lehet, hogy volt már 1000. is?

A spanyol Év sportolója-díjátadón Zsófia királynétól átvehette az esztendő (2016) legsportszerűbb cselekedetéért járó Zsófia királyné-díjat.

Azt már december közepén lehetett tudni, hogy az asztalitenisz világranglistát Dimitrij Ovtcharov fogja vezetni, de csak január elsején vált hivatalossá, hogy a német az első.

A magyar férfi kézilabda válogatott január 11-én megkezdi szereplését a 2019-es dán-német közös rendezésű kézilabda-világbajnokságon.

A csoportmérkőzéseket követően, június 30-tól már egyenes kieséses rendszerben folytatódik az oroszországi futball világbajnokság. Itt már minden egyetlen mérkőzésen dől el, s hogy fokozzuk az izgalmakat, elindítjuk GÓLTOTÓ játékunkat. A részvételi szabályzat a cikk végén található! 

Ebben a cikkben folyamatosan frissítésre kerülnek a világbajnokság eredményei és a csoportok aktuális állása a játéknapokat követően.