Top Stories

Mint tudjátok, vendég vagyok egy műsorban, ahol a közügyekről beszélgetünk. A műsor célja az Írországban élő embereket foglalkoztató ügyek megbeszélése, különböző szemszögekből. Eredetileg politikamentes adásnak volt tervezve, amely át-át fordul politikába, így adódott, hogy tegnap belekeveredtünk egy témába, ahol nem tudtam kifejteni a véleményemet. Most megteszem, de utoljára. Ha valaki hallgatta az adást, hallhatta, úgy lettem bekonferálva, hogy a migráns simogatóból lettem az ellentétje. Ez így nem azonos azzal, amit én erről gondolok.

Ma este 21.30-tól ismét jön a Dublin Café. Kell nekünk ír útlevél? Ki kapja vissza a befizetett vízdíjat? Igazságos a motor tax? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket (is) kibeszélünk ma este. Tartsatok velünk!

Megéltük a második adást is. Ma könnyedebb témákat öleltünk fel

Április 26.-i adás

Dublin Café

A Dublin Café első adása.

Hogy kerültem bele? Megkerestek. Önmagában ez nem lenne elég, alaposan át kellett gondolnom, hogy részt akarok e benne venni. A múltbéli dolgok miatt, amely nem volt felhötlen sokan azt gondolják hülyeség szóba állni velük, én viszont a portálomat azért hoztam létre, hogy hídakat építsek.

A morzsa konyha mostani részében Buffaloba látogatunk el, ahol egy kis helyi bár éttermében, egy este megszületett a legendás csirkeszárny kocsmaételünk.

A mai (H)írmorzsák és az Írországi Magyarok Rádió elhozta nektek India egyik leggazdagabb városának konyháját. Nem profi szakácsok vagyunk, így aki Gordon Ramsey féle show-ra vágyik, az görgessen is tovább, mi csak átlagos hobbi szakácsok vagyunk.