Hányszor gondoltunk bele, hogy ha lehetséges lenne, akkor visszamenni az időben, és láthatnánk nagy eseményeket „díszpáholyból” nézve? Napjainkban is sok olyan esemény történik amiről alig veszünk tudomást, pedig nem régiben egy igen jelentős esemény ismételte meg magát, ami 1054-ben történt, és megrengette az akkori keresztény világot.

A Brexit már-már tragikomédiába fordult. A probléma az, hogy több millió ember megélhetése is benne van a pakliban. A belga miniszter szerint durván 1.2 millió munkahely szűnhet meg a Brexit hatásaként. Ennek eddig a legnagyobb vesztesei a pénzügyi szféra és a televíziós tartalomszolgáltatók, akik a UK-ból sugároztak adásokat.

Édes Istenem, kiáltottam fel, miután megnéztem egy videót, amely az USA déli határán készült. Ebben a videóban (ami tulajdonképpen egy hangfelvétel) azt hallhatjuk, hogy az illegális bevándorlóktól elkülönített gyermekek a szüleikért sírnak. Jó kezdése egy mai napnak....

Fénykorukban

Az együttes arra készül, hogy kiadja az Appetite for Destruction  és az azt követő Lies című albumukat újra. Aki emlékszik a GNR fénykorában született, fent említett albumokra, akkor ismeri a One in a Million című szerzeményüket is.  Na, azt ne keresse majd rajta. Miért? A lentiekből kiderül.

More Articles ...