A vita az egyik leghasznosabb szellemi tevékenység az emberi történelem során. Mégis sokan vagy kerülik ezt alkalmazni, vagy azt hiszik ugyan, hogy vitatkoznak, de csak okoskodnak.

Igen, eljött az óraállítás őszi világnapja. A világ egy tekintélyes részén az emberek átállítják az óráikat a téli időszámításra. Te se hagyd ki!

 

Készüljetek fel rá! Pihenjétek ki magatokat, készítsetek elegendő ennivalót, kávét és mindent, ami egy hosszú-hosszú, több hónapig tartó éjszakázáshoz kell. Hajnali 3 órakor kezdődik a móka.

 

Minden rendes ember felkel hajnali 3órakor és átállítja az összes rendelkezésére álló órát 2órára.

A vekkert, a karórákat, a tűzhely óráját, a faliórát, a fényképezőgép óráját, a mikrohullámú sütő óráját, a DVD óráját, az órákat a kocsikban, a bicikliken lévő órát, a porszívó óráját, a rádió óráját, a fűtés kapcsoló óráját, a fogkefe óráját, a ventilátor óráját, a… Közben igyál meg egy kávét, mert koncentrálni kell! El ne felejtsd a kávéfőző óráját is átállítani!

 

Mire mindezzel végeztél, jó eséllyel megint hajnali 3 óra van és kezdheted az egészet elölről. Szóval, hosszú lesz az éjszaka, találkozunk Márciusban!

 

Jó éjszakát!