Köszönetünket szeretnénk kifejezni a kiváló média munkáért, fényképekért és az önzetlenségért az oldal létre jöttében barátainknak, támogatóinknak. Ők a saját idejükből áldoztak időt azért, hogy az oldal ilyen legyen, amilyen lett. Hogy valamivel viszonozzam, szeretném őket picit ismertebbé tenni, illetve melegen ajánlani munkájukat másoknak is.

 

Az Auden & Larck és az artHeart Photography igényes szolgáltatását.

Köszönet Dr. Endrédi Balázsnak a hasznos információkért az ír egészségügyi rendszer bemutatásáról. Rendelőjük elérhetőségét a képre klikkelve találjátok meg.

 

Meg kell említenem a zenész barátaimat is, a magyarországi Seamróg, tatai zenekart, akik a reklámfilmhez szolgáltatták a nagyszerű zenei aláfestést. A képükre klikkelve megnézhetitek a facebook oldalukat, itt pedig elolvashatjátok a cikkünket róluk.

 

Szeretném magam és csapatom nevében is nagyon szépen megköszönni a Web Design Cork önzetlen támogatását, hogy ingyen vállalták a jótékonysági web oldal elkészítését Aliznak és Zoénak. Köszönet jár Csonka Antalnak is aki időt, fáradságot nem kímélve hozta fedél alá az egészet. A két kis angyalka szeretettel gondol rátok, a hálás szüleivel egyetemben. A logójukra klikkelve, kérlek látogassátok meg a támogatók web oldalát, ahol ha web oldalt tervezel, ők segítséget fognak nyújtani benne.

                                                                         Web design Cork

 

A Web design Cork által elkészített oldal a két pici angyalka megsegítésére az alábbi linken található, kérlek klikkelj a képre:

                Aliz és Zoé